Vellykket ungdomssamling i Numedal

Helga 12. – 13. november var hele tjue ungdommer fra Numedal i alderen 10 – 19 år samlet til treningssamling hos Numedal Sportsskyttere. Håkon Sørli og Malin Westerheim var trenere for samlingen.

Det ble mye skyting, med god kvalitet og mye nye spennende øvelser. Utøverne lærte mye basisferdighet, om automatisering og testing. De alle fleste fikk prøvd seg på nye øvelser/stillinger som luftgevær, luftpistol og stående for første gang! Utøverne tok utfordringene på strak arm og så ut til å trives godt. Skytterne fikk grundig teori om skytestillinger, teori om automatisering og litt om hva som virkelig kreves for å bli best. De hadde morsomme leker for å bli bedre kjent, og flere fysisk økter og fokus på tøyning for skyttere.

Alt i alt en utrolig bra samling helg for både utøvere, foreldre, støtteapparat og trener!

Noen flotte bilder fra samlingshelga!