Julie Andrea Bakken er Årets Skyttersjel 2016!

juliebakken-arets-skyttersjel

2016 er ungdommens år i idretten og vi ønsket dermed å kåre en skyttersjel som var 26 år eller yngre, årets jury har vært Skytterforbundets Ungdomsutvalg og her forklarer de hvorfor de valgte Julie:

«Vi synes Julie legger ned mye arbeid i sin egen klubb og med sine egne ungdommer, samt at hun har verv i krets og tar kurs. Det som skilte henne ut fra de andre var det lille ekstra hun gjør for sine ungdommer: lager t-skjorter, gjør juleavslutningen litt større og minneverdig, overnatting med sosiale innslag og konkurranser, tar seg fri for å hjelpe med skyteskole, pluss alt av arrangering av stevner og hjelp til hver ungdom under konkurranser. En meget verdig kandidat!» Forteller leder i ungdomsutvalget Maren Galguften Lunsæter.

Julie ble nominert av sin klubb: Eidskog Sportsskyttere:
Julie er selv aktiv skytter, både med luftskyting og baneskyting, men har allikevel alltid satt av masse tid til klubbens unge. Hun har  trener 1 og 2 utdannelse, er dommer og hun er sekretær i Glåmdal Skytterkrets. Julie har gjennom flere år vært hjelper for Ungdomssamlingene i NSF. 
Men, det er innsatsen hennes i egen klubb som vi synes bør belønnes. Her er hun leder i ungdomsgruppa og primus motor for det sosiale i klubben, og hun er veldig kreativ og alltid full av nye ideer. Sammen med ungdomsguppa, arrangerer hun juleavslutning for ungdommen med skyting, pakker, grøt og saft. Kan også nevne overnatting på banen med taco, film, skyting og konkurranser. Dette til stor glede for ungdommene. Før landsstevnet for rekrutter legger hun ned timevis med arbeide. Hun samler de unge til ekstra treninger, samt at hun lager t-skjorter med trykk, og kort med bilde av skytterne som skal delta, med oppmuntrende ord og skrutips. Julie er aldri redd for å ta i et tak for klubben vår. Det kan være oppussing av garderober, stevner og diverse arrangement vi har. Hun har også alltid vært flink til å ordne sponsormidler i ulike forretninger, vil da spesielt nevne til oppussing av jentegarderoben. Ved Skyting for skoleelever som vi bruker å arrangere, prøver hun alltid å få fri fra skole/jobb på dagtid for å hjelpe til.

Julie er alltid blid og positiv, og vi i styret setter stor pris på henne, og innsatsen hun gjør for Eidskog Sportsskyttere. Hun er utrolig flink med de unge i klubben, og har alltid en positiv kommentar til dem, trøster og oppmuntrer samtidig som hun selv er aktiv skytter.

Norges Skytterforbund gratulerer så mye og takker for bidragene som har blitt sendt inn. Det har vært en utfordrende jobb for juryen å plukke ut en vinner blant svært gode kandidater. Det er tydelig at det er mange unge ildsjeler som står på for klubbene sine rundt omkring i landet, og de fortjener alle heder og ære!