Velkommen til nye Skytternytt!

2016-skytternytt-nr-6

Da er den aller siste papirutgaven av Skytternytt på vei til våre medlemmer i posten, men du kan allerede nå lese det her på skyting.no! Bare trykk på bildet av nummeret til høyre her!
Ved å ha Skytternytt på nett vil du få nyhetene mye raskere, flere bilder og mer varierte nyheter. Under Skytternytt på skyting.no vil du finne alle utgavene fra 2015 og 2016, og det er noen faste spalter som kommer til å fortsette. Blant annet «Presidenten har ordet», «Ladehjørnet» og «Komiteene informerer». 4 ganger i året vil noen utvalgte artikler samt de faste spaltene bli satt sammen i én fil som du enkelt kan laste ned og skrive ut dersom du ønsker det.

Ny webredaktør!

Vi har tatt en prat med vår nye webredaktør Heidi Sørestrand Jægtnes for å høre hva hun tenker om Skytternytt på nett!

heidi-sorestrand-jaegtnes

Hvem er du?
Jeg er 26 år, født og oppvokst i Oslo, men tok en utdanning innen kommunikasjon og medier på det glade Sørlandet, nærmere sagt Kristiansand. De siste årene har jeg jobbet hos Den Norske Turistforening, DNT Oslo og Omegn og Norske Redninghunder. Der har jeg fått bryne meg på både sosiale medier, nyhetssaker, artikkelskriving, fotografering, nettutvikling og en del andre større og mindre prosjekter. På fritiden driver jeg ellers med friluftsliv, og rifleskyting i Nordstrand Sportsskyttere på trivselsnivå. Så jeg tror denne stillingen vil være midt i blinken for meg!

Hvordan ønsker du å utvikle Skytternytt videre på nett?
Først vil jeg bruke litt tid på å bli enda bedre kjent med organisasjonen, de ulike grenene og miljøene, og få en følelse av hva slags innhold det er medlemmene ønsker seg. En del gammelt fra bladet vil jo bli videreført, men med nettløsningen følger det en unik mulighet til å også prøve ut nytt innhold. For eksempel håper jeg på å få gjort litt portrettintervjuer, og andre artikler som vil være litt mer «generelle». Blant annet er planen å ha mindre fokus på resultater, ettersom disse kan finnes andre steder på nettsiden.

Hva kan medlemmene vente seg de nærmeste månedene?
Akkurat nå har hovedfokuset vært, og vil være, på å få optimalisert Skytternytt på nettsiden. Der vil det være mulig å kose seg med de siste utgavene fra året som er gått, i tillegg til noen nye artikler. Fram til jul vil mye av tiden gå med til å planlegge saker, og så blir det mer trøkk fra januar. Derfor er jeg også veldig åpen for innspill og forslag, så send gjerne en e-post til heidi @ skyting.no. Her er det lav dørterskel!