Rekord-NM på Mysen

I helga arrangerte Mysen PL et vellykket NM spesialfelt, med 824 starter fordelt på 300 deltakere skal dette har vært det største NM noensinne i grenen.

I spesialpistol ble det hjemmeseier til Øyvind Johansen, mens klubbkamerat Filip Vinæs og Bjørge Jansen fra Sarpsborg måtte ut i omskyting om sølv og bronse, en duell Jansen vant. Roy Baumann, Kristiansand vant spesialrevolver, også her ble det omskyting om sølvet, som Harald Strømmegjerde, Sunndal avgjorde mot Øystein Elvestad, Bergen.

Elvestad revansjerte seg i Magnum 2, som han vant foran Kjetil Bromark, Modum og Bjørn Einar Norén, Farris. Norén på sin side vant Magnum 1 foran klubbkamerat Tormod Strand og Petter Aabakken, HVPK, i begge klassene var det omskyting om medaljene.

Fredrik Berg Forren, Oppdal vant ungdomsklassen i både spesialpistol og spesialrevolver.

I lagkonkurransene var det som så ofte før Rogalandsdominans. Sola PK vant spesialpistol, mens Sandnes PK tok gullet i de tre andre klassene (i spesialrevolver ved 2.laget).

Les mer om arrangementet i Smaalenenes Avis, og se resultatene hos Mysen PL. Alle pallbilder i denne saken er tatt av Asta Kvalbein. Hovedbildet viser Geir Åge Moss i aksjon på 357 magnum, og er tatt av Øystein Elvestad.

Spesialpistol, klasse ungdom.

Spesialrevolver

Klasse magnum 1

Klasse magnum 2

Klasse spesialpistol