Klubbutvikling – Skjåk PK drømmer om ny innendørsbane

For et par dager siden kjørte klubbutvikler i NSF, Wenche Horten opp Gudbrandsdalen for å møte Skjåk Pistolklubb. Klubben ble etablert i 1986, men har ikke hatt så mye aktivitet de siste årene. Dette ønsket de å gjøre noe med.

Vi hadde et godt møte. Det var mange gode ideer som ble luftet og man ser at dette er en klubb som virkelig vil noe. En klubb som ønsker å gi folk i bygda et godt idrettstilbud, som passer for folk i alle aldre og uansett nivå, forteller Wenche.

Skjåk PK deler imidlertid en utfordring med mange andre idrettslag – mangelen på anlegg. Så hvordan kommer man i gang, og hvordan finansierer man et slikt prosjekt?

En god innendørs skytebane gjør gjerne rekrutteringsarbeidet enklere. Dermed var en innendørs skytebane det første klubben satte opp på tiltaksplanen de lagde i samarbeid med klubbutvikleren. Pistolklubben ønsker nå å invitere representanter fra kommunen, skolen og lokalavisen til en kveld med klubbutvikling og gode diskusjoner om skytesport og hva den kan gjøre for lokalsamfunnet.

Jeg gleder meg til å reise tilbake i november på dette møtet for å se hva vi kan få til sammen, sier Wenche.

Drømmer klubben din om et nytt anlegg, men vet ikke helt hvor man skal begynne? Sjekk ut Godeidrettsanlegg.no!

Sitter klubben din på skivetrekk dere ikke bruker lenger?
Ta gjerne kontakt med Wenche Horten på e-post: whorten @ gmail.com. Det finnes klubber som er interessert i å overta disse!

Ønsker klubben din besøk, og en hel kveld satt av til å snakke om utviklingen av klubben?
Klubbesøk er helt gratis for klubbene! Vår klubbutvikler kommer gjerne på besøk til dere for å slå av en prat og snakke om tiltak som kan hjelpe klubben til å utvikle seg videre.