Foto og resultater fra Nordisk Rankingfinale i lerdue 2017

I helgen gikk Nordisk Rankingfinale for skeet og OL-trap av stabelen i strålende sol på Løvenskioldbanen. Her er foto og resultater fra arrangementet.

Norge og Sverige stilte med tilnærmet full tropp til arrangementet, mens Danmark stilte med utøvere i OL-trapskyting. Finland stilte dessverre ikke med utøvere i år.

Ingrid Stubsjøen, leder av NSFs Toppidrettskomité (TIK) var tilstede på arrangementet og kan fortelle at det var god stemning og flott vær men til tider krevende forhold for utøverne:

– Det var strålende sol både lørdag og søndag – noe som var deilig for publikum i kjølig oktobertemperatur, men særdeles krevende for skeetskytterne som fikk direkte motsol på enkelte av sine standplasser/plater i de første lagene som skjøt tidlig på dagen. På søndag var det til dels kraftig vind som også påvirket duene noe, men skytterne virket likevel fornøyd og det var god stemning blant utøvere og ledere. Det var gøy å være tilstede.

Vi vil gjerne takke alle frivillige ildsjeler som har brukt dugnadstimer på å få arrangementet gjennomført.

Fullstendige resultatlister fra arrangementet finner du her:

Foto fra arrangementet
Alle foto: Ingrid Stubsjøen

Løvenskioldbanen tok imot skyttere fra Danmark, Sverige og Norge under Nordisk Rankingfinale i helga.

Fra OL-trapbanen på Løvenskiold.

Kvinner senior skeet under finalen.

Topp 6 i junior menn skeet. Nummer tre fra høyre i bildet suveren vinner Jørgen Engen fra Norge. Nummer tre fra venstre sølvmedaljevinner Robin Helgosson fra Sverige og nummer to fra venstre bronsemedaljevinner Oscar Iwe fra Norge. Sammen med Arne Johan Kartveit fra Norge (helt til høyre i rød caps) tok Oscar og Jørgen laggull fire poeng foran Sverige.

Topp 6 i senior menn skeet. Nummer to fra venstre i bildet Kim Anders Øvrid fra Norge som var best innledende og endte med sølv etter finale. Helt til høyre, Stener Kalberg fra Norge som tok sjetteplass etter finale. Øvrige utøvere fra Sverige.

Bilde av finalelaget i senior menn skeet.

Juniorjenter i skeet. Til venstre Mathilde Johansson fra Sverige som tok gull og til høyre Vilde Kartveit fra Norge som tok sølv.

Laggull til Norge i senior kvinner skeet, ett poeng foran Sverige. På laget var Malin Farsjø (i midten), Karoline Celius (til venstre) og Torun Bredholt (til høyre). Individuelt tok Malin gull og Torun bronse, Karoline tok femteplass.

Topp 3 i junior menn OL-trap. I midten vinner Christian Rød Karlsen, til høyre Ruben G. Lillerud som tok andreplass, og til venstre Adrian Terp som tok tredjeplass, alle fra Norge. Disse tok også laggull med en poengsum som hadde holdt til sølv i lagkonkurransen for seniorene.

Topp 6 senior menn OL-trap. Nummer 3 fra høyre er gullmedaljevinner Håkan Dahlby fra Sverige som forøvrig har OL-medalje fra tidligere. Sølvmedaljen ble vunnet av Rickard Levin Andersson fra Sverige som står som nummer 3 fra venstre i bildet. Nummer 2 fra høyre er bronsemedaljevinner Espen Unneland fra Norge. Helt til høyre er Benn Wolden fra Norge som tok fjerdeplass.

Topp 3 (totalt tre deltagere) for junior kvinner/kvinner OL-trap. Her ble junior og senior slått sammen på grunn av få deltagere. Vinner var junior Mathea S. Johansson i midten. Til venstre er sølvmedaljevinner Eva Kristin Bjørkmann og til høyre bronsemedaljevinner Elisabeth Larsen. Alle fra Norge.