Norske riflejuniorer klare for helgens finale i European Youth League

Denne helgen arrangeres det finale i European Youth League (EYL) i Osijek, Kroatia og Norge stiller med tre rifleskyttere til finalen. Følg med på skyting.no i løpet av helgen for oppdateringer om hvordan det går med våre utøvere!

European Youth League (EYL) er en lagkonkurranse med luftvåpen for 14-18-åringer. Etter å ha kvalifisert seg til finalen i april i år, er Ragnhild Haugen, Tonje Engevik og Vegard Sveen Nordhagen fra det norske riflelaget nå på plass i Kroatia for finalen som avholdes i helgen. Rifleskytterne vil møte andre unge utøvere fra Frankrike, Ungarn, Italia, Russland, Serbia, Sverige og Kroatia i finalen.

– Vi har tre godt forberedte skyttere som skal kjempe om finaleplassene! Vi har trua på at vi skal kunne prestere mot de øvrige nasjonene og ser frem til flere spennende matcher, sier lagleder Arne Morten Nyfløt før avreise til Kroatia i dag morges.

Følg med på skyting.no i løpet av helgen for daglige oppdateringer om hvordan det går med våre utøvere i finalen.

Mer info om European Youth League finner du hos arrangøren European Shooting Confederations nettsider.

Oppdatering:

Du kan følge en videostream av arrangementet mens det pågår her: http://www.ebsw.hr/player/

Live-resultater fra arrangementet legges ut her:http://eyl2017final.osijek1784.hr/Default.aspx