Invitasjon til Landsstevnet for rekrutter hos Kisen MSL!

STARTLISTER

Startlister til Landsstevnet for rekrutter i Alfhallen finner du her.

INVITASJON

Årets Landsstevne for Rekrutter blir i Alfhallen (Jessheim/Kløfta) 13 og 14. april med Kisen MSL som arrangør. Selve Landsstevnet avholdes lørdag 14. april. På fredag 13. april blir det mulighet for å prøve seg på luftsprint.

Invitasjon og informasjon om programmet finner du her:
Invitasjon til Landsstevnet for rekrutter 2018

Påmeldingsskjema finner du her:
Påmeldingsskjema Landsstevnet for rekrutter 2018

Påmeldingsfrist er 3. april (NY FRIST). Påmeldingsskjemaet sendes til: ungdom @ kisen.no og merkes med «Klubbnavn Landsstevnet for rekrutter 2018 – 10m»
Eventuelle spørsmål kan rettes til stevnekontakt: Per Olav Karlsen (per.karlsen @ nhst.no, tlfnr: 932 56 162)

Tid igjen til Landsstevnet for rekrutter

0Days0Hours0Minutes0Seconds

Hva er Landsstevnet for rekrutter?

Landsstevnet for rekrutter er et landsomfattende arrangement for rekrutter i aldersbestemte klasser. Det største stevnet arrangeres  innendørs på 10m for pistol og rifle, det arrangeres også utendørs på 50m for rifle.

Annet hvert år arrangeres Landsstevnet som en del av Ungdomslekene, som er et samarbeidsprosjekt mellom NSF og 14 andre idretter. Øvrige år arrangeres det av lokale NSF-klubber. Stevnet er åpent for alle uansett nivå, og en trenger ikke medlemskap i klubb for å delta.

Så samle alle ungdommene med foreldre – uavhengig av nivå og treningsmengde – og ta med dem på landsstevnet for rekrutter! Som klubb kan man gjøre litt ekstra ut av det å planlegge felles overnatting og måltid, dette er med på å gjøre det til en skikkelig sosial tur!