NM Bane pistol 2019

Rogaland Skytterkrets, Stavanger pistolklubb og Sola pistolklubb arrangerer NM bane pistol 2018 i forbindelse med NRKs «NMveka»

NRK sender i beste sendetid fra NM-Veka i Stavanger. Arrangementet er et samarbeid mellom NIF, flere av særforbundene og NRK, og hensikten er å løfte fram mange av de idrettene som ellers ikke får så mye oppmerksomhet i media.

NIF, Rogaland Idrettskrets og de ulike særforbundene samarbeider med lokale klubber om arrangementet som skal gå av stabelen i Stavanger i tidsrommet 15. til 19. august. Til sammen er det 15 særforbund og 28 grener som er med og skal arrangere NM.

Da er hjemmesiden på plass: https://nmbanepistol2018.no

  • Tirsdag 14.august – Silhuett
  • Onsdag 15. august – Finpistol
  • Torsdag 16. august – Fri B og Standardpistol
  • Fredag 17. august – Hurtig fin og grov
  • Lørdag 18. august – Grovpistol