Buskerud Skytterkrets’ årlige stipend går til Maria Engen Skogly fra Røyken

Buskerud Skytterkrets har besluttet å tildele sitt årlige skytterstipend på 25 000 kroner til Maria Engen Skogly fra Røyken. Maria fyller snart 17 år og har skutt aktivt siden hun var 10 år.

Hun er for tiden elev ved Meråker Videregående skole som tilbyr skyting som toppidrett ved siden av vanlig skole. Hun skyter NSF-program for Numedal Sportsskyttere og som DFS-skytter representerer hun Røyken & Hurum Skytterlag.

– Maria har en mengde gode resultater og tok sin første NM-tittel på Elverum i 2016 hvor hun skjøt 289 på 30 skudd 300m liggende. Hun har vist at de gode resultatene kommer ved målrettet og riktig trening og vi håper at Buskerud Skytterkrets stipend vil komme godt med i videre satsing, forteller leder i Buskerud Skytterkrets, Tom Cato Karlsen.

Vi gratulerer, og ønsker Maria lykke til videre i skytterkarrieren!

Er du også interessert i å søke på Buskerud Skytterkrets’ årlige skytterstipend? Se mer info om hvordan i stipendets statutter som du kan laste ned her.