Vellykket NM feltpistol – flest gull til Sandnes og Farris

Trioen Oppdal PK, Sunndal PK og Støren SSK gjennomførte i forrige uke nok et vellykket NM-arrangement, denne gangen NM spesialfelt og NM felt. Det ble kåret 55 norske mestre og flest gull ble det på Sandnes PK med 8 (1 ind., 7 lag) og Farris Sp.sk. (5 ind., 1 lag). V60-skytter Terje Storholt fra Oslo PK tok flest individuelle gull med 3.
Og det er stor bredde i norsk feltpistolskyting; setter man opp en tabell der individuelt gull, sølv og bronse gir 3, 2 og 1 poeng, og laggull gir 1 poeng er det hele 39 klubber som sanker poeng! På toppen finner vi Farris Sp.sk. med 25 poeng, Sunndal PK med 18 og Sandnes PK med 17, deretter følger Støren (15), Greipstad PK (12) og Oppdal PK, Trondhjems PK og Aron SK (11). (En slik måte å beregne poeng på, favoriserer nok klubbene med gode ungdommer og juniorer, men det er vel ikke helt feil?)

Se alle resultater på arrangørens side.