NSFs klubbutvikler klar for nye klubbesøk

Vår klubbutvikler Wenche Horten har i lengre tid vært sykemeldt, men er så smått tilbake i jobben og vil etter hvert begynne å reise rundt og besøke klubber igjen.

– Nå er det en god stund siden dere har hørt noe fra klubbutvikleren. På grunn av sykdom så har jeg ikke klart å reise rundt i Norge. Men, jeg har fulgt med på hva som skjer rundt i klubber via Facebook og Messenger, forteller Horten, og fortsetter:

Wenche Horten

– Det er fantastisk å se hva som skjer rundt omkring i skytter-Norge. Det er masse aktivitet og det er gledelig å se. Nye skytebaner har det også blitt det siste året.

Horten har nå også tatt opp kontakten med klubbene hun tidligere har besøkt:

– I disse dager så har jeg tatt kontakt med flere av klubbene som jeg har besøkt tidligere og forhørt meg om hvordan det går med tiltakene vi sammen har satt opp i klubbene. Det er gledelig at så mange har fått gjort mange av tiltakene og at aktiviteten har økt i klubbene. Kurs og utdanning er blitt utført og jeg ser mange har sosiale arrangement. Det er blitt oppgraderte baner og rekrutteringen er stor i flere klubber samt at det er mer veiledning under trening og oppfølging av nybegynnere, sier klubbutvikleren.

– Jeg skal så smått begynne å ta meg rundt i Norge igjen og gleder meg veldig til det og møte mange koselige skyttere igjen, avslutter Horten.

Ønsker din klubb å få besøk av klubbutvikleren?

Ta kontakt med Wenche Horten på whorten @ gmail.com. Under et klubbesøk vil dere få mange nyttige tips og verktøy for klubbdrift, og hjelp til planlegging av de tiltakene klubben ønsker å gjennomføre.