Landsstevnet 2019 – fine skytteropplevelser på Lillehammer

Et vellykket Landsstevne for rekrutter 2019 er over. 120 deltakere + lagledere og foreldre har vært samlet i Olympiaparken på Lillehammer til gode skytteropplevelser og trivelig sosialt samvær.  Arrangementet inngikk i Ungdomslekene med 15 idretter på programmet, der skyting er en av de store aktivitetene.

Vi fikk se mye god skyting i alle klasser, og noterer oss at vinnere i de 8 klassene fordeler seg fra Porsgrunn i sør til Tromsø i nord.

Se alle resultatlistene her.

Som vanlig ble Landsstevnet avsluttet med superfinaler, der de beste fra hver klasse møttes til to spennende utslagskonkurranser. Vinnere ble for pistol U12-skytter Magnus Ersvik, Tromsø PK og for rifle U16-skytter Andrea Ingstadbjørg Alstad, Kisen MSL.

Arrangørene fra NSF-kontoret, forsterket med gode hjelpere, takker alle deltakere, klubbledere og foreldre for to fine dager, og vi håper mange kan møtes igjen på Lillehammer om to år.