Uttak til landskamp i Nordisk Trap 2019

Uttaket til Landslaget i Nordisk Trap ble gjort under NM Nordisk Trap 2019 og det var som vanlig hard konkurranse om disse 24 plassene.

Noen var skuffet og noe kjempeglade for at de kom med. Det er tydelig at det er et godt nivå på skytterne i Norge og i seniorklassen er det som vanlig stor kamp om de siste plassene i år som de andre årene.

Etter tilbakemeldinger av årets ranking vil leirdue.net gjøre noen endringer på rankingen for neste år slik at denne blir riktig til enhver tid. I tillegg vil det komme en spesifisering av regelverket for neste sesong.

Landslagsledelsen tar også ut den 25. deltakeren til laget og dette året falt valget på ungdommen Filip Østensen fra Bodø. Han fikk overbrakt nyheten rett etter at han hadde blitt norgesmester for ungdom og resten av dagen var nok denne gutten den meste glade gutten som fantes på anlegget.

Vi gratulerer alle som har fått en plass og ønsker de lykke til mot danskene og svenskene i Ålborg andre helgen i august!