EM i luftvåpen 2022, vil du være med?

Norges Skytterforbund (NSF) er tildelt EM i luftvåpen i mars 2022 som vi skal arrangere i Vikingskipet på Hamar. Vi trenger å besette to roller i hovedkomitéen og vi trenger frivillige som vil være med å arrangere norgesmesterskapene i 2020/21/22 som del av forberedelsene til EM 2022.

Hovedkomitéen

Hovedkomitéen for EM i luftvåpen 2022 hadde sitt første møte 22. november. Hovedkomitéen består av Håvard Larsen (Leder), Esten Murbreck (stabssjef), Magnus Strømdal (konkurranseansvarlig rifle), Tor Heiestad (konkurranseansvarlig viltmål), Tom Lauritzen (konkurranseansvarlig pistol), Haakon Stensrud (informasjonssjef), Bjørn Harald Vik (logistikksjef), Gyda Nordhagen og Arild Groven. Vi trenger å besette rollen som økonomisjef og rollen som frivilligsjef.

Se under for en oversikt over hvilke arbeidsområder disse rollene vil ha ansvar for:

Økonomisjef m/utvalg:

 • Budsjett
 • Statlig og kommunal støtte
 • Regnskap
 • All økonomisk rapportering
 • Godkjennelse av alle investeringer og avtaler med leverandører

Frivilligsjef m/utvalg:

 • Sende ut invitasjon og rekruttere frivillige til å være på NM 2020 og 2021 som opplæring til 2022
 • Liaison med andre nasjoner
 • Bemanningsplan, overordnet og detaljert
 • Frivillighetsregnskap
 • Kontakt med Skytter-gymnasene
 • Kretser/klubber i Hedmark, Oppland, Akershus, Trøndelag, osv.

Er DU interessert? Send en e-post til mail @ havardlarsen.net eller ring 93 08 10 13 så snart som mulig.

Frivillige NM 2020

Vi antar at vi trenger rundt 80 frivillige på jobb under hele EM. Samtidig antar vi at få kan være med hele perioden (17.–27.mars 2022). Vi trenger derfor minst 100 godt opplærte frivillige til ulike funksjoner under EM. Norgesmesterskapene de neste tre årene er gode muligheter for å bli lært opp. Første mulighet er NM på Ørland i slutten av mars 2020.

Vil du være frivillig under EM og være med fra starten? Meld deg umiddelbart på mail nsf @ skyting.no. Vi ser frem til mange henvendelser!

Se gjerne også den offisielle søknadsvideoen for EM 2022 her: