Se hvem som nådde kravet for bragdmerket i 2019

Bragdmerkestatuetten i bronse gikk til Simon Kolstad-Claussen som per 2019 har samlet 77 bragmerkepoeng. Kolstad-Claussen mottok statuetten av NFS president Håvard Larsen.
Foto: Andrew Walls

Bragdmerket og bragdmerkestatuetten er Skytterforbundets høyeste utmerkelser for individuelle skytterprestasjoner. For å få merke, og etter hvert statuett, må skytterne oppnå prestasjoner i internasjonale mesterskap, landskamper og NM som gir poeng etter en skala.

På Skyttermessen 2020 i helga fikk Simon Kolstad Claussen overrakt Bragdstatuetten i bronse, som den eneste av våre toppskyttere som oppnådde ett av statuettkravene i 2019. Han gjorde det imidlertid til gangs og er nå oppe i 77 poeng før 2020-sesongen starter.

Det var i 2019 tre skyttere som nådde kravet på 6 poeng for å vinne Bragdmerket:

  • Erik Bækkevold, pistol
  • Runar Magnussen, pistol
  • Even Nordsveen, viltmål

Vi gratulerer!

Oppdatert bragdmerketabell er å finne her.