Vurderingsstevner for Skytterlandslaget (pistol og rifle)

Her er foreløpig program for vurderingsstevner for pistol og rifle i Alf-hallen helga 25-27.09. Noen endringer av tidspunkt innenfor den enkelte dag kan komme. NB! Husk påmeldingsfrist kommende søndag. Vi ber alle melde seg på så fort som mulig slik at arrangør kan sikre gjennomføringen i disse Corona-tider. Påmelding gjøres i Min Idrett, søk opp vurderingsstevne under påmelding/arrangement.

– I OL-øvelser er det 3 konkurranser i hver klasse junior og senior, samt 2 finaler som kjøres samlet menn og kvinner, i både junior og senior.
– Senior rifle skyter kun fredag og lørdag (endres uansett ikke)
– Junior rifle og all pistol kun lørdag og søndag (endres uansett ikke).
– Rifle para har mulighet til å skyte alle tre dager. Det er 4 starttidspunkt der utøver selv avgjør hvilken av øvelsene R1, R2, R3, R4 og R5, som skytes på dette tidspunktet. Merk at det gjennomføres kun 2 finaler og dette øremerkes på rifle kun for R3 og R5, da dette er øvelser med størst deltagelse. Ingen må skyte alt, men valgfriheten gir mulighet til å planlegge helga selv. Bruk sunn fornuft.
– Pistol para har som i OL-øvelsene, 3 konkurranser med 2 finaler.
– Ta kontakt med sportssjef ved spørsmål (tori @ skyting.no)