Det ble i går gjennomført et webinar om Paraskyting med 20 deltakere.  Det var hyggelig å se blant annet godt etablerte utøvere, nye potensielle utøvere, tillitsvalgte i både særforbund og klubb, samt fagkonsulenter fra idrettskretser. Dette bidro til en god spørsmål- og diskusjonsrunde siste del av webinaret. Mange gode innspill å ta med seg videre, og mye lærdom å hente av hverandre.

Dette var et webinar med kort innførelse i paraskyting, og ulike grener og klasser. Videre ble det også gjennomgått arrangementer og bistand til paraskyting fra Skytterforbundet. Flott å se at klubber og kretser ønsker å arrangere åpen dag da dette tar seg gjøre.

Grunnlaget for paraskyting fortsetter å vokse, og det er gledelig å se engasjement i alle grener, og over hele landet. Det er ingen tvil om at det kommer til å skje mye spennende også på denne siden fremover. Derfor håper jeg at vi også sees på kompetansesamling for para som skal foregå i september, der man får mer dybde i hver gren, samt gjennomgang på banen siste del av samlingen. Dette gjør at ledsagere, trenere og foreldre har mulighet til å få bredere innsyn i utstyr og instruksjon, mens skytterne får trene. Trykk her for å lese mer om kompetansesamling for para. 

Dersom det er spørsmål i etterkant av webinaret, eller du ønsker å vite mer om paraskyting, er det bare å ta kontakt med integreringskonsulent på: gyda.winther @ skyting.no.