Skyhøyt nivå på skytebanen i Fredrikstad

Dag 2 av NM på 50 meter rifle i Fredrikstad er over, og nivået i dag har som forventet vært skyhøyt! Dagen startet allerede klokken 09:00 med senior kvinner 60 sk liggende hvor det allerede her ble skutt en ny Norgesrekord, som ble etterfulgt av spennende finaler og masse skyting hele dagen.

På 60 skudd liggende var det allerede norgesrekord i første lag for senior kvinner, da Mari Bårdseng Løvseth presterte 626.9 poeng. Dette ble videre etterfulgt av Heidi Sørlie-Rogne som tok Norgesrekord innledende på liggende med 617,6. Therese Løvhaug satte etterpå ny Norgesrekord i finalen med 245.5 poeng. – Fantastiske prestasjoner!

Ellers ble Simon Kolstad Claussen norgesmester x2 etter først å ha vunnet finalen på helmatch, og deretter vunnet 60 skudd liggende foran Henrik Larsen og Jon-Hermann Hegg, på begge øvelsene. Katrine Aanestad Lund ble norgesmester etter å ha gått seirende ut av finalen foran Jeanett Hegg Duestad og Jenny Stene.

Dagen har vært preget av mye skyting hvor utøverne viser gode prestasjoner og en enorm stor idrettsglede både på og utenfor skytebanen.  Det er ikke noe tvil om at dagen imorgen, lørdag 26.juni, kommer til å være like preget av den livslange skytegleden som skapes under NM-veka 2021.

Alle fullstendige resultater fra dagens skyting kan finnes her:

http://www.liveres.no/FMSL/NM50_2021/StartFrame.htm

Programmet imorgen for rifle starter med junior menn som skyter 3×40 match allerede klokken 09:00. Dette er etterfulgt av flere spennende matcher dagen ut. Morgendagens skytekonkurranser blir dessverre ikke tv-sendt, men du kan følge resultatene live her:

http://www.liveres.no/FMSL/NM50_2021/StartFrame.htm