Imponerende prestasjoner fra dagens skyttere

Dag tre under årets NM-veka, hvor det i dag lørdag 26.juni er junior menn og kvinner sin tur til å starte dagen med skyting. Dagen startet klokken 09:00 med helmatch for junior menn, etterfulgt av halvmatch for ungdom og 60 skudd liggende for junior kvinner.

Junior menn var først ut med helmatch, der Martin Nesvik Voss fra Kisen vant kvalifiseringen med 1160 poeng, da med 9 poeng til nummer to i kvalifiseringen. Likevel var det Jens Olsrud Østli, fra Stange Sportsskyttere, som imponerte mest med sin debut på helmatch, og andreplass innledende. Ikke nok med at det var første helmatch, men denne unge junioren er fortsatt 14 år gammel. Vi er utrolig imponerte av han, og de andre juniorene i dag.

Lars Tobias Ulnes Bernhoft-Osa, fra Vestre Bærum Salongskytterlag ble Norgesmester etter en svært spennende finale, sølvet vant Martin Nesvik Voss fra Kisen MSL. Jens Olsrud Østli fra Stange Sportsskyttere tok like gjerne med seg bronsefinalen etter sin debut. Resultatene fra finalen finnes her.

Fullstendige resultatlister fra kvalifiseringen finnes her.
Vi gratulerer alle med svært gode resultater etter dagens skyting!

Junior kvinner skøt i dag 60 skudd liggende, der Martine Sve fra Kisen MSL ble norgesmester med 619,9 poeng. Julie Paulsen Johannessen, fra arrangørklubben Fredrikstad MSL, vant sølvmedalje med 917,3  poeng. Oda Flikkerud vant bronse med 608,8 poeng.

Fullstendige resultater ligger her.

Ungdommene skøyt halvmatch, resultatet ble følgende: 1.plassen og norgesmesteren ble Synnøve Berg med 568 poeng, 2.plassen ble Pernille Nor-Woll med 553 poeng og 3.plassen ble Charlotte Fernås Lund med 539 poeng. Alle skyttere fra Kisen MSL, som viser at jobben gjøres også her. Ellers ser vi at det er svært godt skutt av også alle ungdommene.
Resultater finnes her.

Her også som tidligere idag er prestasjonen skytterne gjør på skytebanen imponerende, og nivået er høyt! Godt skutt av alle sammen, og gratulerer igjen til alle norgesmestere og medaljevinnere, og skyttere med gode prestasjoner.