Fortsettelse for ungdom, junior menn og kvinner under dagens skyting

Siste dag av NM-veka for rifle bestod av helmatch for junior kvinner, 60 skudd liggende for junior menn, og 40 skudd liggende for ungdom.

Etter mange gode prestasjoner i går, var det fortsatt gode resultater og prestasjoner på 50-meters banen også av NMs siste dag. Tiltross for en litt kaldere dag på standplass, var det jevne resultater, og stor grunn til å tro at skyttersporten har noen utøvere som er på vei opp.

09.00 var det kvalifisering for finale på helmatch for junior kvinner hvor det var stor spenning gjennom hele skyting og de tre ulike stillingene. Skytterne presterte enormt godt som førte til en jevn kvalifisering hele veien. Tilslutt kvalifiserte topp 8 seg videre til finalen som ble spilt senere på dagen. Disse finalistene kan du finne her. 

14:15 og det er tid for helmatch finale for junior kvinner og de 8 skytterne som er nevnt i avsnittet over. Tiltross for overskyet hele dagen skapte skytterne også her en spennende finale med utrolig bra skyting fra alle sammen. Det var en jevn finale hele veien, men det var tilslutt Julie Paulsen Johannessen fra Fredrikstad MSL som skøyt seg til norgesmester tittelen med hele 453.9 poeng.

Fullstendige resultater for junior kvinner heltmach finnes her.

Ungdom skøyt 40 skudd liggende hvor Inga Marie Hansrud fra Nummedal SSK med 410,7 poeng var skytteren som skøyt seg til norgesmester tittelen i dagens konkurranse. Mens det var Synnøve Berg fra Kisen MSL med 409,2 poeng som skøyt seg til 2.plassen og Pernille Nor-Woll fra Kisen MSL med 402,6 poeng som skøyt seg til 3.plassen.

60 skudd liggende for junior menn var en av dagens siste skyting under årets NM-veka. Her var det Lars Lilleng fra Fredrikstad MSL som skøyt best under dagens konkurranse, og ble derfor den nye norgesmesteren med hele 620.8 poeng etter god og stabil skyting.

Vi gratulerer alle skyttere med godt gjennomført NM-veka med god skyting og prestasjoner på skytebanen!

Vi takker arrangører for å ha arrangert årets NM på 50-meter, det har vært et fantastisk arrangement, med god koordinering både for frivillige, utøvere, ledsagere, og ikke minst tilrettelegging for TV-produksjon.

Til slutt minner vi om at alle TV-sendinger fra finaler som er sendt, kan sees i reprise her.