Finaler for junior, herrer og damer

På Bekkhus Skytebane i Sarpsborg var det duket for finaler i skeet for junior, herrer og damer, hvor herrenes finale ble sendt på NRK kl. 12:30. Skytterne på pallen ble premiert og gratulert av generalsekretær Per Iversen. 

I juniorklassen ble Espen Teppdalen Nordsveen fra Østlandske S.S. norgesmester med 53 treff, foran skytteren fra Ullensaker J.F.F Ruben Grønbeck Lillerud med 51 treff. 

Fullstendige resultatlister, junior:

  1. Espen Teppdalen Nordsveen, Østlandske S.S. – 53 treff
  2. Ruben Grønbeck Lillerud, Ullensaker J.F.F – 51 treff
  3. Arne Johan Kartveit, Bergen L.K. – 36 treff
  4. Jørgen Nybøle, Sarpsborg og Omegn J.F.F – 27 treff
  5. Håkon Saxrud, Eplerød S.S. – 19 treff

Herrenes finale ble sendt direkte på NRK kl. 12:30, med Ola Lunde og Torgeir Bjørn som kommentatorer. På Bekkhus Skytebane kan vi melde at det var god stemning blant finalister og tilskuere, med god skyting og musikk i flotte omgivelser. Jonas Filtvedt fra Åmot J.F.F ble kåret til norgesmester, for 4. gang! Etter finalen kastet de capsen i været, og samtlige skyttere traff den.

Fullstendige resultatlister, herrer:

  1. Jonas Filtvedt, Åmot J.F.F – 57 treff
  2. Geir Heggertveit, Bergen L.K. – 55 treff
  3. Tom Beier Jensen, Oslo skeet- og trapklubb – 44 treff
  4. Harald Jensen, Oslo skeet- og trapklubb – 35 treff
  5. Kim Anders Øvrid, Oslo skeet- og trapklubb – 25 treff
  6. Gunnar Filtvedt, Åmot J.F.F – 14 treff

I dameklassen ble Malin Farsjø, fra Sannidal Trap kåret til norgesmester med 51 treff, mot Elisabeth Lande fra arrangørklubben Sarpsborg og Omegn J.F.F med 17 treff. 

Fullstendige resultatlister, damer:

  1. Malin Farsjø, Sannidal Trap – 51 Treff
  2. Elisabeth Lande, Sarpsborg og Omegn J.F.F – 17 Treff

Etter endt finaler trådte medaljevinnerne opp på pallen hvor de ble premiert og gratulert av generalsekretær Per Iversen, til tilskuernes applaus. Vinnerlaget fra lagkonkurransen fikk også sine medaljer i dag. Gratulerer til våre norgesmestere! 

Vi ønsker å rette en stor takk til arrangørene fra skytterklubben Sarpsborg og Omegn J.F.F med et godt gjennomført norgesmesterskap, i flotte omgivelser på Bekkhus Skytebane. Bilder fra dagen kan du se på skytterforbundets konto på Facebook og Instagram.

Fullstendige resultater fra NM i Skeet finner du her.