Lærerikt Paratrap VM i Lonato

Leif Arild Fjellheim presterte en 20. plass med 65 treff i sitt første internasjonale stevne, og mesterskap i VM i Lonato. I klassen SG-S, som Leif Arild konkurrerer i, var det Neofytos Nikolaou fra Kypros som ble verdensmester. Dette foran Oreste Lai fra Italia og Mohammed Alhebsi fra De forente arabiske emirater som fikk henholdsvis sølv og bronse.

– Det har vært et lærerikt og godt gjennomført mesterskap, der Norge for første gang stilte med utøver, og en norsk delegasjon i VM, forteller integreringskonsulent Gyda Winther.
– Vi reiser tilbake til Norge med gode erfaringer, og vil best mulig ta med dette ut i klubber, og videre inn i leirduemiljøet. Det ligger i større grad til rette for god oppstart, rekruttering og oppfølging. Julia Solum Øren har også gjort en fantastisk jobb med klassifiseringer, og tar med seg dette videre inn i arbeidet om å kvalitetssikre våre klassifiseringer. Leif Arild har representert Norge på en svært god måte i Italia, både erfaringsmessig, men også ved å skape god kontakt med nasjoner verden over. Arne Hjelmeseter har på mesterlig vis fulgt opp, og vært en fantastisk trener under mesterskapet, sier Gyda Winther.

– Det er allerede meldt seg nye interesserte utøvere, og vi ser at dette gir resultater og muligheter til oppstart og utvikling av paratrap i Norge. Nå ligger det en stor jobb i å vedlikeholde, utvikle og dele kompetansen videre nasjonalt, og om vi følger planen videre, vil vi oppnå resultater. Vi gleder oss til fortsettelsen, representasjonen og resultatet til Leif Arild, og håper interesserte utøvere og klubber tar kontakt, avslutter integreringskonsulent Gyda Winther.

Dersom du ønsker mer informasjon om NSFs tilbud innenfor paraskyting, ta kontakt med Gyda Winther: Gyda.winther @ skyting.no.

Fullstendig resultatliste fra Paratrap VM i Lonato hos Sius Results.