Endelige program og hjemmeside

Europamesterskapet i luftvåpen, som arrangeres på Hamar i 2022 nærmer seg, og programmene begynner og ferdigstilles. Programmet for EM para er endelig, og vil skytes fra 13.-19. mars. Videre er foreløpig program for EM også ute, som gjennomføres fra 19.-28. mars. Programmene finner du under fanen «program» på EMs hjemmeside.

På hjemmesiden vil det fortløpende legges ut informasjon om mesterskapet, og det som foregår underveis i mesterskapet. Blant annet vil Skyttermessen 2022 arrangeres, og det vil også komme informasjon om andre aktiviteter, øvelser og annen info. Dermed anbefaler vi å følge med også på denne etterhvert som vi nærmer oss mars.

Vi gleder oss til å samle de beste skytterne i Europa på Hamar i mars, og håper flest mulig blir med på skytterfesten i Vikingskipet!