Da er NM på Ørlandet offisielt i gang. Dagen startet allerede for noen skyttere klokken 09:00 med 15 meter standardrifle 30 skudd. Det har gått slag i slag siden hele dagen med de ulike konkurransene, hvor nivået har vært skyhøyt. Det har vært god og imponerende skyting fra samtlige skyttere som gjør konkurransene spennende og nervepirrende for oss som ser på.

I blant annet sprintluft pistol er det ikke mange poengene som skiller toppen hvor Ole-Harald Aas skøyt seg til 297 poeng med 18 innertiere. Like bak han finner vi mange gode pistolskyttere med godt over 290 poeng helt opp mot 295 poeng.

Vi vil også trekke frem ungdommene Pernille Nor-Woll (15 år)  og Synnøve Berg (14 år), begge fra Kisen MSL som imponerte meget med 300 poeng i sprintluft, og holdt dermed samme nivå som OL-deltakere. Vi er imponert, og vi gleder oss til å se deres utvikling videre.

Morgendagen startet allerede for noen klokken 08:00, og linken til programmet kan du finne her.

OBS: 60 skudd LP for SH1 skal skytes 11:00 slik som det står i startlistene og IKKE 09:00.

Dagens resultater kan du finne her.