Dag 2 av NM på Ørlandet er gjennomført! Været i dag var bedre enn i går og helt uten regn. Nivået på samtlige skyttere har samme standard som gårsdagen sluttet – altså skyhøy fra første stund, og stemningen i Ørland Sparebank Arena var som forventet, altså god.

Det nye på programmet i dag var viltmål som allerede startet klokken 09:00. Her skytes det på løpende blink hvor de i øvelsen hurtig har 2,5 sekunder på å treffe blinken, og i langsom har de 5 sekunder på å treffe blinken før den forsvinner. Den største forskjell fra viltmål til pistol og rifle er at når blinken er borte er det for sent, og du som utøver mister sjansen for poeng. I morgen skal det skytes mixed, her er det en overraskelse selv for skytterne hvilken hastighet blinken har.

I dag ble det benyttet en egen finalebane hvor alle finalene skytes. Denne banen vil også benyttes i morgen, hvor første finale allerede er fra klokken 09:15 for luftrifle menn.

Etter dagens skyting har det blitt skutt mange utrolig imponerende resultater som du kan finne mer om her. Vi gratulerer alle Norgesmesterne!

Morgendagen er siste dag av NM her på Ørlandet, hvor vi forventer enda en ny  spennende dag med skyhøyt nivå allerede fra start. Her skal det skytes enda flere finaler, men også mixed i noen av de ulike grenene. Hvis du vil lese mer om mixed reglene for rifle og pistol, finner du det her. 

NRK TV sender direkte klokken 09:30 fra Ørlandet Sparebank Arena, og linken til direktesendingen kan du finne her.

Programmet for i morgen finner du her. 

Vi gleder oss til en ny dag med mere skyting, og ønsker alle sammen masse lykke til!