Klassifiseringssamling, rifle og pistol.

Sted: Thon Hotel Oslo Airport // Dugnadsveien 13, Borgen
Tid: 28.-30. januar 2022

Norges Skytterforbund har gleden av å endelig invitere til klassifiseringssamling for paraskyttere 28.-30. januar 2022. Selve samlingen og klassifiseringene vil foregå i Alfhallen, og blir gjennomført underveis i programmet. Det vil også bli satt opp treningsprogram, og egne instruktører for dette.

Program og fullstendig invitasjon kan lastes ned her: Invitasjon Klassifiseringssamling rifle og pistol 2022.

Påmelding:

Påmeldingsfristen er 18. januar, ta kontakt dersom du ønsker å motta skjema som medbringes til samling før dette. Dette skal fylles ut av lege. Påmelding skjer gjennom påmeldingsskjema i Enalyzer, denne finner du her.

I påmeldingen må du oppgi navn, og eventuell ledsager. Oppgi også behov for transport og overnatting.

Du vil få en mail med bekreftelse på deltakelse, i tillegg til et skjema som skal fylles ut av lege, og medbringes til samlingen. Vi har 10 plasser til samlingen, og det vil bli førstemann til mølla. Det vil settes opp en ny samling dersom det blir overskredet antall.

Hver enkelt tar med seg det utstyret den bruker på daglige treninger, derav evt. bord, våpen, jakke, reim osv. Dersom man har vanskeligheter for å ta med seg dette, av praktiske grunner i forhold til transport eller ikke utlån fra klubb, skriv dette i påmeldingsskjemaet.

Kostnader:
Det er en egenandel på 300 kroner for å delta på samlingen.

NSF dekker:

  • Hotellovernatting
  • Lunsj lørdag og søndag
  • Klassifiseringen
  • Leie av skytebanen
  • Instruktører til samlingen

Spørsmål vedrørende samlingen kan stilles til Gyda Winther: gyda.winther @ skyting.no.