Skyttermessen 2022

Vi gjenopptar suksessen fra 2020, og arrangerer Skyttermessen 2022 – men denne gang parallellt med Europamesterskapet i luftvåpen på Hamar. Vi gleder oss til å kunne samle skyttermiljøet til siste helg av mesterskapet, og inviterer med det de beste leverandører av skytterutstyr til Vikingskipet 24.-27. mars.

Det vil som i 2020 være leverandører av våpen og utstyr, videre vil det være mulig å prøve skyting som sist. Det vil også bli noen konkurranser i løpet av helgen, og det er mye spennende som vil skje frem til messen. Vi håper du følger med videre, da vi etterhvert deler informasjon om utstillere og andre spennende ting som vil skje under messen!

Seminar

Det vil også bli arrangert seminar fredag 25. mars, dette med fokus på miljø, og hvordan vi best mulig kan finne løsninger på disse utfordringene. Her kommer det også representanter fra Norges Jeger- og Fiskerforbund, og Det Frivillige Skyttervesen. Vi håper flere også kommer for å delta for godt faglig påfyll.

Mer informasjon om Europamesterskapet og Skyttermessen blir delt på EMs offisielle hjemmeside. Videre er det laget et arrangement på Facebook, der vi også vil oppdatere fortløpende, denne finner du ved å trykke her.

Billetter til Skyttermessen 2022 kan du kjøpe her.