Europamesterskapet i luftvåpen i Vikingskipet på Hamar fra 13.-28. mars er like rundt hjørnet, og vi gleder oss veldig til å se skytterne skyte om Europamestertitler. Særlig spennende blir det å følge de norske skytterne på hjemmebane!

Det er gratis for alle tilskuere under EM, både i Vikingskipet og Hamarhallen. Merk at det kun er tribuneplass for tilskuere i Vikingskipet fra 24.-27. mars, da skyttermessen arrangeres disse dager. Ved kjøp av billetter til messen vil du komme på baseområdene og messeplassen. Mer om billetter til EM og Skyttermessen 2022 finner du her.

For fullt konkurranseprogram, med informasjon om de norske utøverne finner du her.

Vi har også fått en trofast maskot til Hamar, og håper du har lyst til å være med å gi navn til vår nye maskot. Den som foreslår det perfekte navnet, vil bli belønnet med et helgepass til skyttermessen. Bilder av maskot, samt link til navneforslag finner du her.

Vi håper du gleder deg like mye til å følge de norske skytterne som vi gjør – og håper vi sees på Hamar!

Mer informasjon og oppdateringer rundt EM, finner du på www.em2022.no.