Frivillighetens år 2022!

Norges Skytterforbund er stolt over at Frivillighetens år har valgt å sponse oss under Europamesterskapet på Hamar! Vi kommer også til å fortsette samarbeidet i tiden etterpå, da vi ønsker å la våre frivillige skinne!

Uten alle frivillige som bidrar til arrangementet, øvrige arrangementer og ute i klubb, hadde vi ikke kunne hatt aktivitetstilbudet vi i dag kan vise til. Vi er utrolig stolte av alle som gjør en fantastisk jobb, og tilrettelegger for alle våre medlemmer!

Alle frivillige får derfor et handlenett med «stæsj» fra Frivilligehetens år 2022, som vi håper blir brukt for å vise frem, og oppfordre også våre klubber til å ta kontakt. Dersom noen av våre klubber ønsker å vise frem sine arrangementer, kan du trykke her for mer informasjon om dette. 

Mange arrangerer større arrangementer, og bidrar til aktivitet, og det er fullt mulig å søke midler. Vi håper at flere søker midler, slik at vi kan både fortsette og utvikle den fantastiske aktiviteten som gjøres!

Frivillighetens år 2022 har i år som formål og få frivillige til å skinne, da vi vet hvor mye som legges ned for å tilrettelegge, og utvikle. Både frivillighetens år 2022, og vi i Norges Skytterforbund er stolte av alle som legger ned denne jobben, og beæret av å ha alle med på laget! Derfor håper vi også at alle tar noen sekunder tenketid og sender en ekstra takk til alle frivillige som legger ned den fantastiske jobben de gjør!

Under Europamesterskapet på Hamar, kan Per Olav Kallestad stolt fortelle at det er 138 frivillige, som står på og legger ned en fantastisk innsats for å ta i mot alle nasjoner, deltakere og publikum i Vikingskipet, og takker alle med bidraget så langt – Vi er stolte!

Dette er frivillighetens år 2022:
Frivillighetens år 2022 er satt for å bidra til at 2022 huskes som frivillighetens år. Vi vet hvor mye arbeid som legges ned, og viktigheten av frivillig arbeid, som er grunnlaget for aktiviteten. Uten denne arbeidskraften er det mange fritidstilbud som ikke hadde kunnet blitt gjennomført. Idretten er tuftet på frivillighet og er helt avhengig av frivillig arbeidskraft for å kunne gå rundt. Det er derfor viktig at man setter fokus på dette tema. Både som en takk til de frivillige som legger ned en enorm innsats for samfunnet vårt, men også som inspirasjon til alle om å delta i dugnaden for fellesskapet.

Frivilligheten skal nå markeres digitalt, fysisk og analogisk, og ønsker at flest mulig blir med på dette for å la de frivillige skinne!

Mer om frivillighetens år kan du lese her. 

Frivillig under EM på Hamar?
Vi ønsker å se deres beste minner, og dele disse videre, del derfor gjerne dine minner med oss ved å tagge Skytterforbundets- og EMs Instagramkontoer, og bruk våre #! Del gjerne også på andre plattformer, vi gleder oss til å se også deres opplevelser på Hamar!

@Skytterforbundet @ech2022hamar #em2022 #em2022hamar #ech2022hamar.