Erik Eknes, Mattis Hembre og Tobias Skaarstad vant i dag bronse i lag-øvelsen for pistol, i menn junior! Dette var dagens siste konkurranse, og avslutter junior-EM med nok en medalje.

I bronsefinalen møtte de Ungarn, med Balint Nagy, Barnabas Klem og Mate Redecsi. Dette ble en spennende finale, men timingen var god. Da det sto 14-10 til Norge, satte Mattis Hembre en 10,4, Tobias Skaarstad en 9,6 og Erik Eknes en 10,0 på det avgjørende skuddet. Dette ble totalt 30,0 poeng mot Ungarns 26,0. Dermed var bronsen sikret i denne finalen!

En fantastisk prestasjon av det norske laget! Oppsummering av dagen kan du lese her.

Som nevnt er det en fantastisk avslutning på Junior-EM. Etter siste dag står vi med sølv til Pernille Nor-Woll, 60-skudd luftrifle, gull til Mattis Hembre, 60-skudd luftpistol og bronse til Erik Eknes, Mattis Hembre og Tobias Skaarstad i lag-øvelsen i luftpistol.

Vi gratulerer med gode prestasjoner, finaleplasser og medaljer til skyttere, trenere, støtteapparat og Skytterlandsaget.

Nå ser vi frem til seniorene som ankommer, og har sine første konkurranser torsdag, 24. mars.