Norges Skytterforbund inviterer til samling og åpen dag for VI-skyttere (skyting for blinde og svaksynte) i skytehallen til Oslo Østre Sportsskyttere!

VI-samling

Tid: 8. juli – 10. juli
Sted:
Oslo Østre Sportsskyttere, Tvetenveien 181, 0673 Oslo

Samlingen starter fredag, 8. juli, og varer ut helgen. Her vil det bli rom for mer kjennskap til klassifiseringer, samt erfaringsutveksling og flotte treningsøkter. Det er ikke nødvendig å være med på samlingen for å bli klassifisert i VI-klassen, men det vil bli informasjon om dette her.

En VI-klassifisering, blir gjennomført ved at du får et skjema å ta med til din øyelege, som senere sendes til klassifisør for gjennomgang. Det vil si at det ikke trengs å gjøres noen videre tester for å få tildelt en VI-klasse. Dersom du ønsker å gjennomføre denne før samlingen, kan du ta kontakt med integreringskonsulent: Gyda.winther @ skyting.no, for å få skjemaet, og eventuelt mer informasjon.

Uavhengig av dette, gleder vi oss til å samle VI-skytterne til en felles samling!

Invitasjon og program finner du her: VI-Samling, juli
Påmeldingen kommer du til ved å trykke her.  

Åpen dag!

Tid: 10. juli
Sted:
Oslo Østre Sportsskyttere, Tvetenveien 181, 0673 Oslo

Søndag, 10. juli er det mulig å teste VI-skyting, her ønsker vi alle velkommen til å prøve den flotte idretten. Dette er en flott arena for også å bli kjent med miljøet allerede fra første dag.

Siden vi har samling, kan det være vanskelig å ta seg av mange, om man kommer på samme tidspunkt. Derfor håper vi at de som ønsker å delta på åpen dag, fyller inn dette påmeldingsskjemaet.

Påmeldingsfrist er 7. juli.

Invitasjon ligger her: Åpen dag VI

Bli inspirert!
EM-bronse vinner, Daniel Walø forteller her litt om VI-skyting, og hvorfor han startet med skyting.

– Er dette noe du har fortalt deg selv at du ikke kan gjøre?