Herlig gjeng hos Odda Pistolklubb: Fra Venstre: Lars Inge Aga, Christer Nordanger, Eirik Djønne, Sjur Børve, Jakob Kråkevik, Gisle Enge, Steinar Djønne og Magne Grønsdal.

Reisebrev fra Odda!

Våren har gått over i sommermåneden juni da jeg reiser til vakre Odda i Hardanger.
Her besøker jeg Odda Pistolklubb (Pk), som holder til inne i et bomberom inne i et fjell.

Klubben som neste år kan feire 70-års jubileum. 
Her blir jeg møtt av 8 svært trivelige og sprudlende karer, tiden fløy fort – ikke rart i så godt selskap.

Det er ikke første klubben som trener og holder til inne i fjellet, for det er sjeldent klager på støy. Utfordringene er derimot at det fort kan bli rått og kaldt, slik det også var hos Odda Pk.

Dermed ble det her naturlig å sette opp anlegg i klubbens fremdriftsplan, samt få mer varme inn på banen, og gjøre de siste tiltak inne på pauserommet. Det er faktisk en del klubber som holder til inne i fjell. Her blir det ingen klager på støy. Men utfordringen er at det fort kan bli litt rått og kaldt. Noe det også var hos Odda Pk. Så her ble det naturlig å sette opp anlegg på fremdriftsplanen til klubben. Få litt mer varme inne på banen og gjøre de siste tiltak inne på pauserommet.

Jeg kan ikke understreket nok hvor viktig det sosiale er i en klubb – det er absolutt nødvendig for å få tilhørigheten til klubben. Det er tross her medlemmene skal være, og kose seg med både kaffe og vaffel, som ofte er en viktig del av treningen for mange medlemmer og klubber. Det er ofte også her fremdriften i klubben blir diskutert, og lagt.

Stort fokus på utdanning
Utenom dette er utdanning en stor del av fremdriftsplanen, og i år blir det gjennomført dommer og elektronikkdommerkurs, der medlemmer fra klubben deltar. Det er videre også et ønske om å ta trenerkurs, og klubbens styrearbeid i praksis. Det er flott å se at klubbene ønsker å videreutvikle- og utdanne seg!

Ellers pleier jeg å anbefale klubbene om å bruke idrettens avtale med Bama. Det er ellers noe som pleier å bli brukt, men ikke noe som sto øverst på lista i «fruktbygda» Odda 😉

Gledelig er det også at flere fra klubben skal delta på NM – Noe de har god erfaring fra, Dette da de har en leder i klubben som har hentet hjem utallige medaljer til klubben, Jakob Kråkevik. En kan også se at korona har «roet» seg ned da klubbens medlemmer allerede har over 200 starter på stevner i år.

Tenk så godt at vi kommer tilbake til mer normale tider igjen.
Ser frem til neste møte med denne gjengen!

Tusen takk for turen – jeg blir inspirert av hva alle klubber, også her Odda får til!