Skytterne presenterte svært i Danmark under Scandinavian Open 2022.

Det var deilig å være norsk i Danmark under Scandinavian Open 2022!

Det var 14 skyttere fra Norge som deltok i Scandinavian Open, og nivået var høy. Det var skyttere fra Norge, Sverige, Danmark og Island tilstedet under konkurransen. I finalen var det hele 5 nordmenn!

Det ble en god finale, sett med norske øyne, der resultatene ble som følger i skeet:

1. Tom Beier
2. Jørgen  Engen
3. Erik Watndal
4. Ole Undseth
8. Espen Teppdalen Nordsveen

Premieutdelingen – God medaljefangst!
Espen Teppdalen Nordsveen skøt en svært god konkurranse, og perset med 8 duer innledende. Her ble det 121/125 treff, og 21 åringen ble nr. 4 innledende. Det skal understrekes at det også innledende ble dobbelt norsk, med Erik Watndal vant med 124 treff, foran Ole Undseth med 123 treff.
Line Teppdalen og Rune Waller (bilde) var med som selvutnevnte reiseledere, og det er ingen tvil om at disse også er godt fornøyde med både turen og konkurransene. Det meldes at det var mye neglebiting, fint vær og latter i Danmark – noe som også vises på resultatlistene. Kommentarer på at det kunne minne om et NM!

Vi gratulerer alle skytterne med fantastisk skyting – det blir artig å følge denne gjengen også i NM – her blir nivået høyt!

Fullstendige resultater ligger som bildefiler nedenfor: