Viktig informasjon ang. Landsstevnet for rekrutter 2022

Landsstevnet for rekrutter 50m 2022 (rifle) – NY ARRANGØR

Gudbrandsdalen Sportsskyttere var tildelt dette arrangementet og skulle etter planen ha det på sin skytebane på Skarsmoen den 22. august. Dessverre har skytebanen blitt stengt og Gudbrandsdalen har blitt nødt til å avlyse.

Heldigvis meldte en ny arrangør seg – Vestre Bærum Salongskytterlag har tatt på seg å ha arrangementet på Jordbru skytebane søndag 4. september. Invitasjonen vil bli sendt ut og lagt ut på skyting.no så snart den er klar

 

Landsstevnet for rekrutter 10m 2022 (pistol og rifle) – INGEN ARRANGØR

Idrettskonsulent i NSF, Helene Rønningen, melder om at det har vært en utfordring da ingen klubber ønsket å ha dette arrangementet i 2022.

Vi tok direkte kontakt med en klubb som først sa ja, men som dessverre ikke hadde mulighet til å gjennomføre arrangementet allikevel, forteller Rønningen. Om det er noen klubber der ute som kan tenke seg å ha arrangementet i løpet av høsten, enten fysisk på bane eller på hjemmebane slik som vi har hatt de 2 siste årene – ta kontakt med meg på helene.ronningen @ skyting.no.

 

Landsstevnet for rekrutter 2023

NSF søker etter arrangør av Landsstevnet for rekrutter 2023.

Se mer informasjon her.