Etterutdanning, paraskyting!

Tid: 12.-13. november 2022
Sted: Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport

For første gang arrangerer Norges Skytterforbund en etterutdanning, paraskyting!

Med midler fra Sparebankstiftelsen, ønsker vi å gi muligheten til å gå nærmere inn på paraskyting, og arrangerer derfor etterutdanning for para. Dette gjelder for alle som har vært med, og deltatt på kompetansesamling for para i 2021 og 2022. Påmelding til komsetansesamling 2022 finner du her.

Programmet vil komme, også med bakgrunn på tilbakemeldinger gitt etter kompetansesamlingen som avholdes i september. Her vil vi ta temaene som er mest diskutert, og gå mer i dybden på disse.

Derfor er det noen tidspunkt i programmet som holdes åpne, slik at samlingen blir mest mulig aktuell for deltakerne. Dermed er det åpent for innspill.

Egenandelen på samlingen er 300 kroner, og dette dekker hotell, foredrag og bespisning denne helgen. Reise dekker deltakerne selv. Deltakere kan søke støtte til reisevei. Ta kontakt dersom dette kan være aktuelt. 

Dette er et kurs, og deltakere vil få dette på sin idretts-CV.

Er du veldig ivrig, kan du melde deg på samlingen allerede nå, ved å trykke her. Program og mer informasjon vil komme etterhvert, og påmeldingsfristen er 28. oktober 2022.

Spørsmål eller innspill kan sendes til: gyda.winther @ skyting.no.