Åpen time: Feltpistol Para.

Mandag 10. oktober, kl. 20.00-21.00 inviterer vi til åpen time!

Flere klubber har startet arbeidet med å få tilrettelagte feltløyper, også for parautøvere – i den øvelsen med flest skyttere i NSF. Vi ønsker nå å tilrettelegge også regelverk for parautøvere i felt, og ønsker å bistå klubber med løsninger på dette. Derfor ønsker vi å ha åpen time, der alle medlemmer kan få informasjon om prosessen, samt komme med innspill til løsninger på ulike tiltak som kan iverksettes, og til regelverket.

Påmeldingen tar 30 sekunder – og kan gjøres her. Du vil automatisk bli påmeldt ved å sende inn dette skjemaet. I forkant av møtet vil du få invitasjon til Teams-møte, ved link på mail. Du vil også få lenken tilsendt tidligere samme dag som en påminnelse. Husk derfor å dobbeltsjekke at mailadressen din stemmer.

Ved spørsmål tilknyttet åpen time, kan du ta kontakt med Gyda Winther: gyda.winther @ skyting.no.