Foto: Stjørdal Pistolklubb.

Mye blinker på Skatval!

Stjørdal Pistolklubb arrangerte i helgen åpen dag for para, og det var med glede at det dukket opp flere engasjerte skyttere for å teste skyting!

Det ble skutt både på 10- og 25- meter, i tillegg til at det ble satt opp for rifle. Stjørdal Pk er veldig nysgjerrige, og det ble også satt opp skytebord og lydsikte, der både utøvere og klubb fikk teste hvordan dette fungerte. Skal man tro det som ble sagt, ar det både gøy og lærerikt.

Det var utrolig gøy å endelig få skyte, og et bra tiltak for å få teste. Dette har jeg ventet på!

– Utøver på åpen dag.

Videre var det ingen tvil om at flere syntes skyting var gøy, flere testet både rifle og pistol – og har allerede avtalt neste trening. Det skal også understrekes at det var svært god skyting også – ingen tvil om at det blir morsomt å følge både klubb og utøvere videre!

Integreringskonsulent Gyda Winther var tilstede med kunnskap og informasjon, men retter en stor takk til klubben som allerede kunne mye, og slett ikke hadde problemer med verken tilrettelegging eller trenerkunnskap. Dette er en klubb full av løsninger og har et svært godt klubbmiljø!

Bilder fra åpen dag finnes i galleriet under.

Dersom du ønsker å vite mer om paraskyting, kan du lese mer om dette her.
Om du er usikker på hva vi kan hjelpe til, forklarer Gyda det i denne videoen, som et flott team fra VFOTONO utarbeidet i helgen.