Lørdag 22. oktober arrangerer Trondheim Sportsskyttere Landsstevnet for rekrutter på hjemmebane! Dette betyr at alle klubbene skyter konkurranseprogrammet på sine hjemmebaner (eller slår seg sammen med en naboklubb!) og sender resultatene sine til Trondheim Sportsskyttere etterpå. Det blir arrangert både 40-skudd og luftsprint.

For dere som er usikre på hvordan man skal gjøre dette eller konkurranseprogrammet, kan dere se invitasjonen fra arrangørklubben her.

Alle premier og diplomer blir sendt ut til klubbene i etterkant.

Send oss dine bilder!

Om dere tar noen bilder og/eller videosnutter som NSF kan få dele på skyting.no/sosiale medier i etterkant setter vi stor pris på det! Enten legg de ut på instagram og tagg @skytterforbundet eller bruk #nsfpistol, #nsfrifle og/eller #landsstevnetforrekrutter.

Obs! Pass på at dere har tillatelse fra foresatte til å legge ut bilder av barn under 15 år, eller tillatelse fra utøveren selv om de er over 15 år.

Vi ønsker alle sammen lykke til!