Anne Cecilie Brække er klar for å ta i mot skyttere på Sartor!

Velkommen til Sartor!

Lyst til å prøve en ny idrett? Sartor Sportsskytterlag og Norges Skytterforbund inviterer alle i Bergens-område til å prøve «paraskyting». Dette vil si skyting for deg som har en bevegelses-, hørsels- eller synshemming. Her kan man teste med både rifle og pistol!

Dersom du ønsker å lese mer om paraskyting, kan du finne informasjon om dette her. 

Tid: Søndag, 20. november kl. 10.00-15.00.

Sted:
Sartor Sportsskytterlag
Branndalsmyra 62
5353 Straume

Sartor Sportsskytterlag arrangerer «åpen dag» for alle som ønsker å prøve luftskyting. Her vil man få mulighet til å prøve både luftrifle og luftpistol. Det vil selvsagt være instruktører på banen, du trenger med andre ord ikke erfaring med skyting for å prøve og skyte. Det er opp til hver enkelt hvor lenge de ønsker å skyte, og hva de ønsker å prøve.

Hva trenger du?
Alt som trengs for å prøve skyting vil være på banen, dermed trenger du ikke å ta med noe annet enn motivasjon til å prøve skyting! Selvsagt vil det også være vafler til alle som ønsker å delta – mat er derfor heller ikke noe du trenger å tenke på.

Hva skjer videre?
Dersom du ønsker synes det var gøy vil du få mer informasjon om klubben, klubber i nærheten og hvordan man kan starte med skyting.

For å få tilrettelagt, både med bevertning og riktig utstyr, ønsker vi at skytterne legger seg inn i dette skjemaet. Så får vi en oversikt for arrangementet.