Første runde med Norma Ungdomscup er ferdig

Første runde av Norma Ungdomscup 2022-2023 gikk av stabelen forrige uke! Det er allerede god deltakelse, og det står ikke på resultatene og innsatsen til ungdommene våre.

Resultatlistene er oppdatert og redigert. De ligger ute på siden vår, Norma Ungdomscup, her på skyting.no. Neste runde er 5.-11.desember. Det blir siste runde før nyttår. Oversikt over de kommende rundene finner dere ved å gå inn på siden vår.

Det er fortsatt mulig å melde seg på. Klubbene som har vært med tidligere år, og som er kjent med gjennomføringen, kan legge inn skyttere direkte i dokumentet uten å melde på via cupadministrator. Fakturering for cupen skjer uansett i slutten av cupen, og klubbene trenger derfor ikke bekymre seg for å legge til eller fjerne skyttere underveis. Klubbene som derimot ikke har vært med før, men ønsker å få mer informasjon om arrangementet eller resultatregistreringen, kan henvende seg til cupadministrator på mail. Oda.lovseth @ skyting.no. Merk mailen med «Norma Ungdomscup påmelding».

Om det skulle dukke opp noen spørsmål for tiden fremover, eller andre generelle henvendelser, er det bare å ta kontakt.