Gledelig samling!

I helgen har det blitt arrangert klassifiseringssamling for rifle og pistol i skytehallen på Skatval, hos Stjørdal Pk! Det var en fin helg, til tross for mye på programmet. Allerede fredag kveld var det samling hvor vi gikk gjennom program for helgen, både klassifiseringer og skyting. Her ble også utøverne litt bedre kjent med hverandre.

Våre klassifisører, Julia Solum Øren og Tone Berit Thoreplass gjennomførte klassifisering, mens Geir Magne Rolland hadde ansvaret for instruksjon på banen. Nesten hele lørdag gikk til tilpasning av utstyr, da vi hadde med mange nye skyttere i helgen! Videre jobbet utøverne med nullstilling og startet å trene på avtrekksteknikk.

Bjørn Thomassen trener avtrekk med Geir Magne.

Arbeidet med teknikk fortsatte søndag, der utøverne fikk prøve seg på ulike øvelser for å trene på særlig nullpunkt, pust, avtrekk og etterhold. Videre prøvde noen seg på 60-skudd, og her var det noen personlige rekorder, noe som tyder på at arbeidet har vært godt! Med oss hadde vi også June Haugen, som kommer til å sees mer av fremover, i og med at hun skal være med å bidra til instruksjon på åpne dager og samlinger! Det var ingen tvil om at denne samlingen var svært nyttig også for henne.

Det ble også litt medietrening for skytterne, da TV Trondheim ankom hallen på søndag for å filme utøvere, og dele informasjon om paraskyting. Trolig kan det dermed dukke opp videoer etterhvert av samlingen, og skytterne som deltok! Under kan du også se noen bilder fra samlingen.

Tilbakemeldingene på samlingen har vært gode, så til tross for mye på agendaen har skytterne det vært en fin helg – Geir Magne har gitt mange tips som nå tas med tilbake til klubb og trening. Det var med mange ord utøvere som reiste med inspirasjon fra samlingen. Allerede denne uken har det blitt sendt flere bilder av treningsskiver, og vi gleder oss til å følge med videre.

Vi takker utøvere, klassifisører og instruktører for en flott helg – det var mye god skyting, men også svært hyggelig utenfor banen.

Har du lyst på mer informasjon om paraskyting, du kan lese mer her – eller ta kontakt med Gyda Winther: gyda.winther @ skyting.no.

Lurer du på hva klassifisering er?
Du kan se video her: