Landsstevnet for rekrutter 10m 2023 – Resultater og oppsummering

Lørdag 25. mars arrangerte Stjørdal Pistolklubb Landsstevnet for rekrutter.

Det ble et flott arrangement med totalt 55 deltakere + lagledere fordelt på 12 klubber fra store deler av landet – fra Mysen i sør til Tromsø i nord. Det var også hyggelig å observere at så mange foreldre tok turen, det la en fin ramme rundt stevnet.

Grunnet koronapandemien var dette første gang siden 2019 at Landsstevnet ble arrangert fysisk. Det var veldig gøy at vi endelig kunne samle rekruttene igjen for å skyte side ved side på samme bane. Nettopp på grunn av pandemien var Landsstevnet i Stjørdal det første stevne utenfor egen klubb for flere av rekruttene. Vi hadde også noen rekrutter som skøyt sitt første stevne på lørdag. Vi håper det ga mersmak!

Siden Landsstevnet er et breddearrangement for barn og unge t.o. m. 16 år handler dette stevnet i hovedsak om å møte andre skyttere, høste erfaring om hvordan det er å skyte på et stevne, og å ha det gøy med skyting uten krav til sportslig nivå. Til tross for at det var noen nerver ute og gikk hos enkelte ble det levert flott skyting, og alle deltakere fikk selvsagt utdelt sin velfortjente deltakermedalje.

For de 3 beste i klassene U-12, U-14 og U-16 ble det i tillegg delt ut klassemedaljer. Vi gratulerer vinnerne! Du kan trykke deg inn på lenken under resultater for å se en fullstendig resultatliste. Der finner du også resultatlisten for Sprintluft. Konkurransen i Sprintluft ble arrangert på fredag, som en oppvarming til Landsstevnet på lørdag.

NSF ønsker å takke årets arrangør, Stjørdal Pistolklubb, for et flott stevne! Vi setter stor pris på jobben dere har lagt ned for at vi igjen kunne arrangere Landsstevnet som et fysisk stevne. En takk til alle de hyggelige og dyktige menneskene i klubben som tok i mot rekruttene i nye og flotte fasiliteter i hallen på Skatval!

Til sist vil vi takke og gratulere alle rekruttene som har deltatt! Vi håper dere fortsetter å ha det gøy med skyting, så ses vi igjen til neste år!

 

Resultater

Resultatene finner du her:

Resultater Landsstevnet 2023

Resultatene for Sprintluft finner du her:

Resultater Sprintluft Landsstevnet 2023

 

Under premieseremonien ble det loddet ut luftvåpen til 2 av de totalt 12 klubbene som var til stede.

Vinner av Hammerli AP20 (luftpistol): Bærum Salongskytterlag

Vinner av Hammerli AR20 (luftrifle): Mysen Pistollag

Vi gratulerer – og håper våpnene kommer til god bruk i klubbene.

I tillegg ble det delt ut en fruktkurv fra Kiwi til skytteren som traff 10,9 på færrest skudd. Vinneren av denne premien ble Sindre Vik fra Ørland Sportsskyttere som traff innertier på skudd 4 av 40 – imponerende!

 

Bilder

Tok du eller klubben din noen bilder i forbindelse med Landsstevnet som vi kan bruke? Send de gjerne til henrik.alvaer @ skyting.no

 

Landsstevnet for rekrutter 50m 2023

Vestre Bærum Salongskytterlag arrangerer Landsstevnet 50m (rifle) på Jordbru den 17. juni, så hold av datoen! Mer informasjon kommer.

 

Landsstevnet for rekrutter 2024

Det er ikke utlyst arrangør for Landsstevnet for rekrutter 2024 enda. Kunne din klubb tenkt seg å arrangere neste år? Søknadsinformasjon kommer.

 

Har du spørsmål eller innspill til Landsstevnet for rekrutter? Send en e-post til idrettskonsulent i NSF Henrik Alvær (henrik.alvaer @ skyting.no)