Lørdag 10. juni ble det arrangert en ungdomssamling i regi av Norges Skytterforbund i samarbeid med Bjørkelangen JFF på Grasåsen Skytesenter.

Jesper Maj Larsen og Magdalena Maj Larsen instruerte 10 ungdommer i alder helt fra 9 år og opp til 22 år i Compak Sporting. Det ble startet med litt teori og en kort repetisjon av hagle tilpasning før ungdommene satte i gang med skytingen. Det ble undervist og skutt både felles og gruppevis for å sikre at alle fikk den oppfølgingen de trengte. Takk til Jesper og Magdalena som gjorde en super jobb med å ivareta alle deltakere.

NSF var til stede på samlingen og kan melde om en motivert og humørfylt gjeng som møttes på Grasåsen denne lørdagen. Med strålende sol og pizza til lunsj ble det en flott dag for ungdommen som deltok – både sosialt og læringsmessig! Vi håper at samlingen ga mersmak og at vi ser dere alle igjen ved neste anledning!

Ønsker din klubb å arrangere en ungdomssamling for pistol, rifle eller lerdue? Ta kontakt med idrettskonsulent i NSF, Henrik Alvær (henrik.alvaer @ skyting.no) for mer informasjon.