Søndag 4 juni ble det arrangert Åpen Dag i Nordmarka Sportskytterklubb. Arrangementet var et felles samarbeid mellom Strand og Hjelmeland Jakt- og Fiskerforening, Jakt og Friluft AS og Nordmarka Sportskytterklubb.

Det ble en uforglemmelig dag for de som deltok. Det var nydelig sommervær, flere hundre (antydet 300-400) besøkende, og anledning til å prøve forskjellige våpen. Basert på hvor mye ammunisjon som ble skutt er det liten tvil om at det var mange skyttere innom denne dagen.

Nordmarka Sportskytterklubb hadde en formell åpning av pistolbanen hvor varaordføreren klippet (skar) snor og fikk æren av å gjennomføre den første formelle skytingen på banen.

Leder i Nordmarka Sportskytterklubb, Kåre-Ludwig Jørgensen, ønsker å gi en stor takk til klubbens medlemmer som stilte opp og bidro til gjennomføring av arrangementet. Han trekker frem den sterke dugnadsånden i laget.

Klubben har merket en økt oppmerksomhet om vår idrettsgren, og har allerede registrert flere ekstra medlemmer. Det er svært gledelig å høre!

Kort oppsummert så ble Åpen Dag et meget vellykket arrangement hvor alle arrangørklubbene fikk markert seg på en særdeles god og representativ måte. Den mest brukte kommentaren under arrangementet var «dette er kjekt og spennende».

NSF gratulerer med vel gjennomført arrangement! Se bilder fra arrangementet under.