Godt gjennomført NM pistol bane på Ørland

Fra mandag 24. juli til lørdag 29. juli ble NM pistol bane gjennomført på Ørland. Det ble konkurrert i øvelsene fripistol, silhuettpistol, standardpistol, finpistol, grovpistol, hurtigpistol fin og hurtigpistol grov.

Vi ønsker å rette en stor takk til Ørland Sportsskyttere for et godt gjennomført norgesmesterskap. Det har blitt lagt ned en kjempejobb av klubben, til stor glede for deltakere og publikum. Takk også til alle funksjonærer for innsatsen i løpet av uken.

Vi gratulerer alle norgesmestre og medaljevinnere med god skyting og flotte resultater! Fra resultatlisten kan vi trekke frem Bærum PK, og ikke minst familien Hembre, som en solid medaljegrossist under mesterskapet. Det ble også satt tre norske rekorder; Erik Bækkevold i V55 (Hurtig fin og hurtig grov) og Jakob Kråkevik i V65 (hurtig fin). Gratulerer med imponerende prestasjoner.

På vår Facebook-side ligger det innlegg med oppsummering fra hver enkelt dag. Du finner vår Facebook-side her.

Fullstendig resultatliste fra NM pistol bane finner du her.

Bilder etter årets NM finner du på vår Flickr-konto her.