Klart for NM Skeet og OL-Trap!

Klart for NM!

Det er i helgen duket for norgesmesterskap i de olympiske øvelsene Skeet og OL-trap. Ekstra spennende er det i år, da kongepokalen skal deles ut til leirdue.

Skeet gjennomføres i Åsnes av Åsnes JFF, og har 26 deltakere. 22 av disse konkurrerer om kongepokalen. OL-trap arrangeres på Løvenskjold av Oslo Skeet-og trapklubb. Her er det også påmeldt 26 skyttere, og 15 av disse skyter om kongepokal. Mer informasjon om utdeling av kongepokal finner du her. 

På begge baner er det i dag er det offisiell trening, før det i morgen, lørdag er 75 duer på programmet. På søndag skyter de 50 duer og finaler. Konkurransestart er 10.00 i morgen (lørdag), og kan følges fra leirdue.net.
Live-resultater for Skeet finner du her.
Live-resultater for OL-trap finner du her. 

Det vil bli lagt ut oppdateringer på vår Facebook-konto i løpet av helgen. Vi ønsker skyttere og arrangører lykke til i helgen, og gleder oss til å følge med i kampen om både norgesmestertitler og kongepokal.