NM Nordisk Trap 2023!

NM i Nordisk Trap ble arrangert av Sannidal Trap, på banen til Sannidal JFF i helgen. Det har vært en flott helg med gode resultater og ikke minst mye god stemning på banen. Det har vært knyttet mye spenning rundt helgens arrangement grunnet uværet den siste uken. Likevel var det 194 skyttere som stilte under årets NM, og med gode forhold var det mye spenning om finaleplasser, og shoot-off om medaljer.

Pallen, menn

Best av samtlige skyttere var norgesmester i menn, Jonas Grimestad med 148 duer – og 5 treff i shoot-off. Likt antall treff hadde nemlig også Frode Rundhaug etter 125+25 duer, men hadde 4 treff etter shoot-off. Heidi Bråten ble norgesmester i kvinner med 139 treff. Ellers imponerte også Martin Røsaker med 141 treff, og vant NM-gullet i junior. Vetle Ingebretsen Aanensen (138 treff) og Ole Emil Gulbrandsen (117 treff) ble norgesmestre i henholdsvis U16 og U14. Jim Pedersen vant NM-gullet i V55 med 142 treff, og Leif Arild Fjellheim ble norgesmester i SG-S med 128 treff.

Videre ble det også satt norgesrekorder, i V65 satte Gunnar Grønnerød norgesrekord på både 125 duer, og 125+25, henholdsvis med 120 og 143 treff. Norgesmesteren i klassen, Øyvind Syvertsen hadde også 143 treff etter finalen, og innehar selvsagt også norgesrekord. Den forrige ble satt av Tommy Jakobsen, med henholdsvis 117 og 139 treff, satt i 2021. Bjørn Haug ble norgesmester i V73, og forbedret egen norgesrekord fra 116 til 120 treff på 125 duer, den ble satt i 2021.

NM-Sponsorer!

Sannidal Trap har gjort et godt stykke arbeid med utbedring av anlegget, spesielt rundt tilgang for rullestol. Videre har det blitt lagt ned mye arbeid i anskaffelse av premier, og arrangør ønsker spesielt å rette stor takk til sponsorer! Arrangørgjengen skal ha en stor gratulasjon for et fantastisk mesterskap. TD John Solbakken tok ansvaret på strak arm, og gjorde en kjempeinnsats på banen fra tidlig morgen, til sent kvelden.

Ann-Jeanette Brevik var NSFs representant i helgen, og skryter også av arrangører og utøvere, det har vært god stemning, mye konkurranseinnstinkt og mange fine øyeblikk. Spesielt trekker hun frem Jan Arild Sand, som har vært til god hjelp med resultatservice på leirdue.net. Arne Hjelmeseter har hjulpet med til uttaket av Landslaget, tiltross for at han selv var på jobb i helgen. Linda Pettersen fra BIK, som har ansvaret for ungdom og rekruttering, var en god støttespiller, og utnevnt paparazzi under mesterskapet. Videre fikk hun snakket med klubber rundt fremtidige samlinger og tiltak for ungdom!

Videre gratulerer vi alle utøvere med gode resultater, alle norgesmestre,  medaljevinnere og norgesrekordholdere. Bilder av pallen finner du i tillegg til i galleriet, også nederst på denne siden.

Takk for en flott helg!

Fullstendige resultater finner du her.
Bilder etter helgen finner du her.