Uttak til landskamp – Nordisk Trap 2023

Uttaket til landskampen 2023 er klart etter helgens norgesmesterskap i Nordisk Trap. Landskampen arrangeres i Ålborg, Danmark 25.-28. august 2023. Det var knyttet stor spenning, og ble gjort mye utregninger under NM i helgen, og leder av representasjonsutvalget, Ann Jeanette Brevik understreker det har vært jevnt om plassene.

Uttakskriterier og uttaket finner du her: Uttak til landskamp – Nordisk Trap 2023

Videre kan Ann Jeanette fortelle at det er ekstra flott å se at yngste skyttere er 15 år, mens eldste skytter er 79! Videre har Morten Valhovd Andersen og Gunnar Grønnerød takket nei til plassen. Hauk Emanuelsen Thyes har måttet si fra seg plassen, og 1. reserve takket nei. Dermed gratulerer vi Knut Ivar Larsen med plass til landskampen!

Ekstra nasjoner og skyttere invitert til landskampen

Danmark, som arrangører har invitert 4 skyttere hver fra Island og Færøyene, hvilket betyr at Norge fikk stille med en ekstra skytter. Gunnar Grønnerød fikk muligheten til å delta på den individuelle delen av landskampen, og takket ja til dette.

Som i fjor, fortsetter kaptein på laget Ole Petter Gulbrandsen sitt gode arbeid.

Vi gratulerer alle skyttere med uttaket, og ønsker masse lykke til i landskampen i slutten av august.

En stor takk rettes også til Arne Hjelmeseters hjelp med uttaket.