Norske laget!

Strålende norsk innsats!

Årets landskamp og Skandinavisk mesterskap har i helgen blitt arrangert i Ålborg, Danmark. Den norske laginnsatsen var formidabel, og det norske laget kan imponere med 3396 treff og seier. Dette er høyeste oppnådd resultat de siste fem årene. Sverige ble nummer to, 95 treff bak. I tillegg har det blitt sikret norske klasseseire i fire av fem klasser, og for mange har det vært flott erfaring. Flere førstereisskyttere har vært i finaler, og fått fin konkurranseerfaring.

Gunnar Grønnerød vant første finale i V60, og etter dette fortsatte medaljerushet. Eva Kristin Oliversen ble nordisk mester i kvinner, mens Martin Røsker og Torjus Hultin Aurebekk sikret dobbelt norsk i juniorklassen. I senior var det helnorsk finalelag, der Arild Grytten vant gullet, Frode Rundhaug tok sølvet, mens Ole Petter Gulbrandsen vant bronsemedaljen etter omskyting.

Videre ble det norsk gull i lagskytingen for junior, kvinner og menn.

Vi gratulerer alle skyttere med strålende laginnsats, og alle medaljevinnere. Vi takker også danskene med et godt gjennomført arrangement, og gleder oss til neste møte! Dette blir hos svenskene i Karlstad, uke 34 neste år.
En stor takk rettes også til Ann Jeanette Brevik og Arne Hjelmeseter som er reiseledere i helgen, tydelig at det gjøres en svært god jobb fra alle hold!

Fullstendige resultatlister finner du her.

Bilder finner du i bildegalleriet, og du kan lese mer om skytingen på vår Facebookside.